Disponibilitat i Lliurament

 

Els productes oferts per ELECTRO NORMA es troben disponibles per a la seva distribució només a Espanya Peninsular i Balears.

Les comandes es processaran una vegada que s'hagi rebut correctament el pagament.

Els productes oferts per ELECTRO NORMA estaran sempre subjectes a disponibilitat que s'indicarà específicament en la nostra Web per a cada producte pel que, en cas de no trobar-se disponible algun article ofert, s'informarà degudament de la falta de disponibilitat al client per a la compra. En condicions normals, tots els productes que apareixen en la nostra Web es troben disponibles per al seu lliurament o recollida en els terminis indicats.

En els casos en els quals, una vegada realitzat la comanda, el producte contractat pel CLIENT es trobi esgotat, se l'informarà d'això degudament i se li oferirà un producte alternatiu de característiques similars d'igual preu i qualitat al comprat. Si, així i tot, el CLIENT no estigués interessat a acceptar l'alternativa proposada, ELECTRO NORMA procedirà a la devolució de la suma ja abonada i l'informarà dels tràmits i terminis de reemborsament.

A fi de que en tot moment estigui informat de la gestió de la seva compra, rebrà per correu electrònic un avís de la confirmació de la seva comanda i del pagament.

Les comandes de més d'una peça poden ser expedits en diferents enviaments.

Terminis de lliurament:

Com a norma general, per al producte en estoc, el termini màxim de recollida en botiga serà de 24 a 72 hores. Per al lliurament en domicili, si hi ha estoc, el termini màxim de lliurament serà de 24 hores a 7 dies laborables des del moment de la compra i una vegada confirmat el seu pagament. En cas de no haver-hi estoc, i depenent de la disponibilitat del fabricador, el termini de lliurament serà entre 5 i 15 dies laborables. Aquests terminis de lliurament són aproximatius i en cap cas vinculants per a ELECTRO NORMA.

El CLIENT, pot consultar l'estat de la seva comanda o obtenir més informació sobre els terminis de lliurament contactant amb nosaltres a través del correu electrònic a l'adreça: [email protected] o cridant en horari comercial al telèfon 932.683.453.

Els lliuraments es realitzaran de dilluns a divendres. És recomanable que el CLIENT comuniqui les seves preferències horàries per al lliurament en emplenar les dades de la comanda en l'apartat destinat a Comentaris.

SERVEI DE RECOLLIDA EN BOTIGA (Gratis)

Si hi ha estoc disponible podrà recollir el producte en el termini de 24 a 72 hores. Una vegada confirmat la comanda, l'informarem quan pot passar a recollir-lo. Si desitja més informació pot trucar al telèfon 932.683.453.

En cas de no haver-hi estoc, una vegada rebut el producte en botiga, li avisarem per a informar-lo de quan pot passar a recollir.

ENVIAMENTS A DOMICILI

SERVEI DE LLIURAMENT BÀSIC

Seleccionant aquesta opció, una agència de transports lliurarà els productes comprats en el domicili indicat. En productes de gran grandària, l'agència de transport no té l'obligació de pujar el producte fins a la seva casa, per la qual cosa el lliurament pot ser realitzada en el portal. A les províncies de Barcelona, Girona i Tarragona es deixarà dins del domicili del client.

En cas de necessitar retirada d'electrodomèstic i no contractar el Servei de lliurament PREMIUM, és necessari que el producte a retirar es lliuri a peu de carrer, sigui del mateix tipus de l'adquirit, estigui embalat i amb el següent albarà de retirada emplenat. En aquest cas, la retirada no s'efectua per la mateixa empresa que realitza el lliurament, per la qual cosa serà en diferents dies. En tots els casos, el comprador disposa d'un termini de 30 dies naturals per a dipositar l'aparell usat en qualsevol de les nostres botigues. No es recollirà cap aparell usat si no s'informa degudament en la comanda i sense l'albarà de retirada emplenat. El servei de retirada de l'aparell usat és gratuït.

Si ho desitja pot contractar el nostre Servei de lliurament PREMIUM que comprèn enviament, instal·lació i retirada del producte usat en el mateix moment.

SERVEI DE LLIURAMENT PREMIUM

El servei de lliurament PREMIUM és un servei exclusivament per a electrodomèstics de gran grandària (Rentadores, rentavaixelles Assecadores, Frigorífics, congeladors) i televisió.

El servei de lliurament PREMIUM de gran electrodomèstic consisteix en:

 • Lliurament de la mercaderia en el domicili del client.
 • Desembalatge i inspecció dels electrodomèstics en el domicili.
 • Eliminació dels embalatges de protecció i suports de transport.
 • Desbloqueig, anivellament i col·locació dels electrodomèstics.
 • Connexions a les preses d'aigua entrant, sortint i subministrament elèctric.
 • Retirada articulo usat i posterior lliurament en punt net autoritzat.

* Lliurament en domicili amb accés viable sense grua. Col·locació d'electrodomèstics sempre que l'accés a l'emplaçament triat pel client no requereixi de treballs addicionals com per exemple desmuntatge porta. Les preses d'aigua i el subministrament elèctric han de complir amb la normativa, han d'estar adaptades i s'usarà únicament els accessoris inclosos en els productes.

El servei de lliurament PREMIUM dels televisors consisteix en:

 • Lliurament de la mercaderia en el domicili del client.
 • Desembalatge i inspecció dels electrodomèstics en el domicili.
 • Eliminació dels embalatges de protecció i suports de transport.
 • Connexions d'antena i al subministrament elèctric, muntatge peanya/peu.
 • Sintonització AUTOMÀTICA dels canals, lliurament manual d'instruccions i garantia.
 • Retirada articulo usat i posterior lliurament en punt net autoritzat.

* Col·locació del producte sempre que l'accés a l'emplaçament triat per l'usuari no requereixi de treballs addicionals com ancorar, desmuntar prestatges o mobiliari i l'aparell no sofreixi cap risc de caiguda. Connexions sempre que sigui suficient el cablejat existent i usant únicament els accessoris inclosos en el producte. No inclou l'ordenació de canals ni configuració de Smart TV/WIFI.

En cas d'haver-hi retirada del producte usat, és necessari que s'informi en emplenar la comanda. No es recollirà cap aparell usat si no s'informa degudament.

Els electrodomèstics que requereixin una instal·lació especialitzada (forns, fogons, campanes, cuines, electrodomèstics integrables, calderes, escalfadors, termos…) no s'instal·laran, ni es retiraran els usats, excepte a la província de Barcelona. En aquest cas, pot sol·licitar un pressupost d'aquests serveis enviant un correu a [email protected] o trucant per telèfon al 932.683.453.

Si ha optat pel lliurament del producte comprat a domicili, aquesta s'efectuarà pel transportista conjuntament amb un albarà de lliurament en l'adreça indicada en l'ordre de comanda que el client haurà de signar com a document de recepció. Així mateix, el CLIENT estarà degudament informat en el cas que ocorri una incidència o el lliurament es retardi per qualsevol motiu.

Si no fos possible el lliurament en la direcció indicada per absència del destinatari, ens posarem en contacte amb el CLIENT per a acordar, o bé una hora de lliurament, o bé la retirada del paquet en l'establiment corresponent, o indicant-li, en tot cas, els passos a seguir.

En el cas que la impossibilitat del lliurament sigui ocasionada per haver-se consignat una adreça errònia, absència del destinatari, o per ser llocs inaccessibles per al transportista, el cost de la reexpedició de la comanda serà a càrrec del CLIENT. ELECTRO NORMA no es responsabilitza dels retards en els lliuraments de les peces comprades per causes atribuïbles al transportista.